miercuri, 8 octombrie 2008

Smart Credit Broker

Suntem, cu siguranta, cei la care trebuie sa apelezi atunci cand ai nevoie de finantare. Ceea ce facem noi se numeste brokeraj de credite si leasing. Mai simplu, ne ocupam de tot ce implica contractarea unei finantari, oferindu-ti solutii adecvate cerintelor tale in cel mai scurt timp posibil.
Pentru a-ti putea veni in ajutor oricand ai nevoie de finantare, am incheiat parteneriate cu principalele banci comerciale si companii de leasing. Astfel, indiferent de motivul pentru care iti trebuie finantare, iti putem oferi produsul potrivit pentru tine.
Suntem alaturi de tine de la inceputul procesului de finantare si te ghidam pe tot parcursul acestuia. Incepem cu analiza situatiei si a nevoilor tale de finantare, iti explicam ofertele bancilor si ale societatilor de leasing care ti se protrivesc cel mai bine, avand in vedere costurile sau structura imprumutului. Te ajutam la intocmirea dosarului de credite sau leasing, ne ocupam de monitorizare si sustinere in procesul aprobarii si iti oferim asistenta pana la semnarea contractului. Toate acestea ti le punem la dispozitie gratuit, pentru ca am obtinut pentru clientii nostri cele mai bune conditii, bancile si firmele de leasing partenere sustinind financiar activitatea noastra. Asta inseamna ca pe tine nu te costa nimic, banca sau firma de leasing fiind aceea care ne remunereaza pentru serviciile noastre. Vei vedea ca este un proces avantajos pentru toate partile implicate.
De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca iti obtinem finantarea dorita in cel mai scurt timp, fara sa trebuiasca sa te deplasezi la banca in repetate randuri. Vei economisi astfel efort si timp pentru semnarea contractului si nu vei fi nevoit sa suporti nici un fel de costuri suplimentare.Clientii multumiti stau la baza activitatii noastre.
De aceea, vrem sa fim pentru ei o echipa de profesionisti, carora li se pot adresa atunci cand vor sa obtina o metoda de finantare. Pentru ca ne dorim o relatie bazata pe corectitudine si incredere, le oferim intotdeauna servicii rapide si de calitate. Stim ca munca noastra este ceea ce ne recomanda si de aceea te asiguram ca vom depune intotdeauna toate eforturile pentru a veni in intampinarea cerintelor tale.

pentru mai multe detalii :

credite, broker credite, credit, credite, consilier, conditii, avantajoase, acordare, broker, bancar, finantare, imobiliar, ipotecar, nevoi personale, locuinta, card, casa, auto, cumparare, apartament, sediu, imobil, domiciliu, leasing, masina, vila, teren, bani, dobanda, dobanzi, banci, valuta, bancare, ipoteca, girant, giranti, venit, comision, avans, consultanta, gratuit, evaluare, rata, acte, solicitant, salariu, venit, centrala riscurilor bancare, biroul de credite, aplica online, Bucuresti, vanzare, acorda, Smart credit broker, va acorda, gratuit, consultanta, in obtinerea de credite ipotecare, alte produse bancare de creditare pentru persoane fizice, pentru cumpararea, constructia, renovarea casei sau apartamentului, achizitionarea de terenuri si bunuri de folosinta indelungata sau de bunuri de consum, pentru vacanta, auto, leasing si asigurari, ranca, pensiuni ranca, casa montana

Niciun comentariu: